Workshop ” Chocolate Kiss”

Binnenkort Workshop ” Chocolate Kiss”

Details Prijs Aantal:
VK lidToon details + €40,60 EUR   Startdatum verkoop
16/10/2024
Geen VK lidToon details + €81,20 EUR   Startdatum verkoop
26/10/2024
  • Workshop Chocolate Kiss
     06/04/2025
     10:00 - 13:00

Workshop ondergedompeld in chocolade

Chocalicious in Antwerpen is waarschijnlijk het enige professioneel ingericht chocoladeatelier ter wereld dat exclusief gebruikt wordt voor de organisatie van chocoladeworkshops.

Bij Chocalicious verkoop ik geen chocolade, nee, ik bied je de mogelijkheid om je eigen Belgische chocolaatjes te creëren, met behulp van professionele apparatuur van Chocolate World en chocolade van ‘s werelds grootste chocoladefabrikant, Callebaut!

Dompel jezelf onder in deze fijne Belgische traditie en neem deel aan een interactieve en plezante chocoladeworkshop midden in het centrum van Antwerpen!

Naast chocoladelover is Carolien ook Stadsgids en Storyteller in Antwerpen dus verwacht u tijdens het werken met chocolade ook aan enkele anekdotes.

 

Bereikbaarheid:

Parkeren in het historisch centrum van Antwerpen is enkel nog mogelijk voor bewoners of vergunninghouders.

Een slimme optie is je wagen op een P&R zetten, en dan met het openbaar vervoer te komen of parkeren in een betaalparking.

Er zijn er voldoende in de buurt. De dichtstbijzijnde is Parking Cammerpoorte in de Nationalestraat, je kunt ook kiezen voor de parking onder de Groenplaats. of Park Zuid (vroeger Gedempte Zuiderdokken) met  Parking Steendok of kooldok.

Alle info over parkeren in Antwerpen vind je hier.

Chocalicious is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (5 minuutjes wandelen van de Groenplaats of bussen 22, 180 en tram 4 door de Nationalestraat, halte Sint Andries) of met de fiets. Er is een grote fietsstandplaats op de Sint Andriesplaats en daar is trouwens ook een Velo station.

locatie  

Locatie website:

Adres
Korte Vlierstraat 13, Antwerpen, 2000

Verantwoordelijke

ELS BRIERS

Inovyn Lillo